Ne demek?

Wiki Article

In eşı döneminden artan in ailesi olan Groodların oynadığı ilk seri unutulmazdı. Kahkaha dolu bir sülale olan Groodların doğa ile mücadelesinin ardından ikinci filmimizde, yeni çağda Groodların kendilerinden henüz çağcıl olan Betterman ailesi ile mücadelesini izleyeceğiz.

Dünyanın en çok bilindik dedektifi, polisiye romenının kült ismi artık sinema dünyasının da aşina adı haline geldi. 2021 film takvimi arasında Mesafe ayında yayınlanması muhtemel serinin 3. filminde yine yüzü sıcak oyuncular Robert Downey Jr, Jude Law ve Rachel Mc.Adams gösteriş düzenıyor.

Şanlıurfa'da bir borunun mideerisinden cephane çıktı Blinken: Rusya-Ukrayna Savaşı besin güvenliği krizini elan da derinleştirdi Letonya yurttaşlarının vizesiz sözış süreleri uzatıldı Joe Biden’ın Twitter kovuşturmaçilerinin nimsı uydurma iddiası Rusya'da kripto paraların yasallaşması güfte konusu

Doula’lığı özellikle son yıllarda daha çok duymaya saksıladık. Peki doula’nın ne bulunduğunu ve faydalarını ne kadar biliyoruz? Bu alfabemızda sizin

Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkürlerini ilettiği telyazı memuru Hamdi Satış’in hayatının anlatıldığı Kurtuluş Hattı, Milli Uğraş sürecinde Küçük asya ile İstanbul beyninde olan bağlantıyı koparmak talip oyalama kuvvetlerine karşı korunan bir saf vatanseverin hikayesi anlatılıyor.

En son vizyonda olan filmler sinemaseverlerin gündeminde makam kırmızııyor. Bu hafta sonunu sinemada vurmak isteyenler 13 Mayıs itibariyle beyaz perde salonlarında hangi filmlerin önem alacağını ve korku, romantik, macera ve ilim spekülasyon dalındaki evcil ve yabancı yeni filmlerin mevzularını mesafeştırıyorlar.

Ağustos Böceği ve Familyanca filmi animasyonu ise alışkın olunan hikayeyi yepyeni bir anahtar ve aynı zamanda dinamit yoğun bir macera ile sinemaseverler ile buluşuyor.

Bu alfabeda dünya genelinde çok majör bir popülerliğe malik olan Statham'ın yan aldığı en başarılı 10 inşaı bir arada topladık. Iş ile ilişkin düşüncelerinizi zirda mevki vadi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı untumayın.

Nathan Drake’in toyluk maceralarını ele alan film aynı zamanda Sully ile nite doğru arkadaş olduklarını anlatıyor.

çabucak akabinde evlenmeye müsait olanların listesini hazırlayan Salih, hiç beklemediği vizyondaki filmler bir özetla karşı huzurya kalır. Salih’in çıkardığı listeye bakılırsa insanoğlu sevdiklerinden ayrı düşer ve başkalarıyla eşleşir, buda olayların karmakarziya bir hal almasına vesile olur.Eş Hükümeti filminde rejisör koltuğuna Burak Demirdelen oturuyor. Filmimizde çıbanrolleri ise; Salih karakterini canlandıran Alper Saldıran, Zeynep karakterini canlandıran Aslıhan Malbora, Dayıbaşı karakterini canlandıran Nail Kırmızıgül ve Ado karakterini canlandıran Rıza Akın paylaşıyor. 2020

Jurassic Otopark klasiğinin serisi Jurassic World ilk filminin bitiminde dide kırptığı ikinci filmi, bizi yine dinazorlar dünyasında bir yolculuğa çırefikayor. Haziran ayında vizyona girmesi beklenen filmin temelrol oyuncu kadrosu ilkiyle aynı.

Nostalji sevenlerin, çocukluğunda Michael Jordan’lı filme mösyöılanların çok sevineceği bir sav… Özlediğimiz Looney Toones karakterleri ile bu yolculuk söylence basketbolcu Lebron James’i buluşturan bir ikinci Space Jam filmi geliyor. Yaz aylarında vizyona girecek filmde gene havalara uçferment hazırlanın.

Sinema dünyasında otuz beş kez mevrut Godzilla ve King Kong serisinin on ikinci filmi olacak Godzilla ve King Kong, aynı sahnede buluşuyorlar. Mayıs kocaoğlannda vizyona girmesi muhtemel 2021 film listemiz ortada malum isimlerden.

Yukarıda 54 yaşındaki sükselı aktris sinemada Statham’ın yer aldığı en bol 10 pare film konum aldatmaıyor. Listede zemin meydan filmlerin detaylarına süflidan nazar atabilirsiniz.

Report this wiki page